Vakantiehuisje in Portugal

Uw eigen persoonlijke logo

Iedereen wil herkend worden om hierdoor op te vallen. Door op te vallen heeft men aandacht en dat is in persoonlijke zin prettig, maar zakelijk gezien noodzakelijk om je op het eerste ogenblik al te onderscheiden van de rest. Dit kan men verwezenlijken door middel van een herkenbaar en uniek logo.

Loony Design herbergt voldoende creatieve zin om voor u dit logo te ontwerpen dat kunstig, opvallend en bijzonder is. Samen gaan we kijken welke uitstraling het logo zal moeten krijgen om tot een herkenbaar resultaat te komen.

 

Neem contact op! en ik leg uit wat ik te bieden heb.

Ontwerp voor het platenlabel Envy Records. Dit label ondersteund voornamelijk Jazz artiesten. De wens was echter het met een modernere uitstraling te presenteren.

logo-2015-envy

Ontwerp voor Praktijk Triskele. De drievoudige spiraal (triskele) is een oud Keltisch symbool dat verschillende dingen kon betekenen. Het was onder andere een symbool voor de cyclus van geboorte, dood en reïncarnatie. Deze vorm is eenvoudig aangepast voor de huisstijl.

logo-2015-triskele

Vila Spa had al een erg passend logo in de vorm van een familie wapen.Dit was in eerste instantie eenvoudig aangepast. Dit ontwerp werd gemoderniseerd en als vector-afbeelding als mogelijkheid voor grotere afdrukken tot gevolg.

Villa Spa Logo

Ontwerp voor de eigen onderneming Loony Design. Hierbij wordt het gevoel van “out of the box” of “een beetje gek” opgewekt.

logo-2015-Loony-Design

De eigenaars van deze mindfulness onderneming startten pas en wilden een logo dat aansluit bij hun idee van mindfulness. Het idee hiervan is door middel van kleur en vormkeuze hier zichtbaar. De groen-blauwe kleur symboliseert rust en ontspanning, terwijl de vorm een moderne uitstraling heeft.

logo-2015-siris

Stichting Gokrock moest een vlotter image krijgen. Het straalt muziek, publiek en enthousiasme uit. Dit muziekfestival komt ook overeen met deze filosofie.

logo-2015-gokrock